Pferd

Rukous

Hyvä neiti/herra Jumala/Maria. Juttuhan on näin. Pitäisi mennä papin luo munkiksi naamioituneena ja kyselemässä siltä kaikenlaisia ilkeitä juoruja ja luurankoja kaapista, sellaiselle syntiselle aatelisherralle hommia tehdessä, mikä saattaa ehkä olla syntiä. Mutta kokisin että tarvitsisin vähän apua sieltä ja että olisi hyvä jos tämä kaikki menee niin että minuun ei lankea mitään sattumuksia tästä. Ja olisi myös kiva tutustua siihen kivaan maatalon tyttöön. Tästä kaikeasta lupaan, että pyhiinvaellusmatkan teen … Ranskaan. Tai Espanjaan, jos niin haluat .. te. Ensi kuussa heti lähden pyhiinvaellusmatkalle, mikäli kaikki onnistuu. Mutta tämän pyydän. (2)

[Hamerin läheltä vuoristosta metsästä munkinkaapuihin pukeutuvalta ammattimaiselta ongelmanratkojalta]

Comments

Kyllähän tuo onnistuu mutta pappi saa sinut tunnustamaan syntisi Jumalalle. Maatalon tyttö on syvästi uskonnollinen ja saa sinutkin ajattelemaan Herran sanaa. Lähde pyhiinvaellukselle vain tosimielellä.

Rukous
 

Nicholas tunnustaa papille että on varas ja valehtelija ja ryöväri eikä elä kunnon kristityn elämää, että on tappanut miehen ja maannut naisten kanssa (miehistä ja hevosista ei ole varmuutta, joten ei mainitse), että ajatteli haureita ajatuksia.
Neidon kohtasi parvekkeella.

Rukous
m1hka m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.